Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ας τους σταματήσει κάποιος..........ετοιμάζονται να παρουσιάσουν 12,5% έλλειμα!


Και ενώ στη Νέα Δημοκρατία η διαδικασία για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού είναι το πρωτεύον ζήτημα αυτή την περίοδο, το Π.Α.Σ.Ο.Κ. εκμεταλλεύεται την κατάσταση και κάνει πράγματα που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την χώρα προς την καταστροφή. Νέο ατόπημα:

Ετοιμάζονται να παρουσιάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι το έλλειμα της χώρας θα εκτοξευθεί στο 12,5% για το 2009.

Ο κος Παπακωνσταντίνου θα προσπαθήσει να παρουσιάσει την ελληνική οικονομία σε πιο δύσχερη κατάσταση από ότι βρίσκεται τώρα, γιατί πιστεύει ότι με αυτή την κίνηση θα "συγκινήσει" την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να μας δώσει 1-2 χρόνια παραπάνω για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων μας προς αυτήν. Επίσης πιστεύει ότι, επικοινωνιακά, θα καταφέρει να "δώσει" πόντους στην παράταξη του, υποβαθμίζοντας κι άλλο την προηγούμενη κυβέρνηση.

Αυτά πιστεύει ο κος Παπακωνσταντίνου.......

Ποιό θα είναι όμως το πραγματικο αποτέλεσμα απο αυτή την κίνηση;

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο ως προς την παγκόσμια αλλά και την ελληνική οικονομία. Οι ανάγκες της χώρας μας είναι αρκετά πιθανόν να μην μπορούν να καλυφθούν με τα υπάρχον έσοδα που έχουμε. Οπότε τι θα κάνουμε; Θα πρέπει να δανειστούμε εκ νεου. Πείτε μας κε Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζοντας την ελληνική οικονομία σε αρκετά δύσχερη κατάσταση, από ποιο ταμείο θα καταφέρουμε να πάρουμε νέο δάνειο; Έστω ότι τα καταφέρνουμε. Με τι όρους; (Γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα μας εκμεταλλευτούν σε υπέρτατο βαθμό)

Παρακαλούμε θερμά ως blog, ξανασκεφτείτε το.................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου