Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Βγήκαν τα μαχαίρια στην ΚΕ της ΝΔ. Σωστή και αντρίκεια η στάση του Καραμανλή που ζήτησε να υποστηριχτεί από όλους ο νέος πρόεδρος.


Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή για την πατρίδα. Με το ΠΑΣΟΚ στην διακυβέρνηση της χώρας αναμένονται πολύ σημαντικές εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, στο Κυπριακό,στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ( όπου σύμφωνα με φήμες βρισκόμαστε πολύ κόντα σε τελική συμφωνία με συμφωνία πέρα από τη λεγόμενη κόκκινη γραμμή) και φυσικά με τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην ελληνική οικονομία. Επίσης, είμαστε στην κρισιμότερη ,πιθανότητα, αλλαγή ηγεσίας της ΝΔ από τότε που ιδρύθηκε, και έχει τεράστια σημασία η ΝΔ να βγει ΕΝΩΜΕΝΗ , ΙΣΧΥΡΗ και να ασκήσει σκληρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ για τα θέματα που προαναφέραμε. Αντ' αυτού , όπως φάνηκε και προχτές , κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται... ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΒΑΣΗ;

Την αρχή την έκανε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης, κ. Μεϊμαράκης μιλώντας στην ΚΕ το Σάββατο όπου απευθυνόμενος προφανώς προς τον κ. Σαμαρά του ζήτησε να μην το πάιζει συναισθηματικός λέγοντας δεν πρόδωσα το δάκρυ του Εθνάρχη', γιατί εντολή του Εθνάρχη δεν ήταν 'διασπάστε την παράταξη και ρίξτε την κυβέρνηση'. Στον ίδιο μήκος κύματος η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη της σε εφημερίδα κάλυψε τον κ. Μεϊμαράκη όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό κάλυψε και αυτός με την σειρά του τον πρώην υπουργό, ο οποίος φαίνεται πως λέει όσα δεν μπορεί να πει δημόσια η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κωνσταντίνος Καραμανλής : «Όποιος δεν τον στηρίξει θα έχει να κάνει μαζί μου»

Σε παρέμβασή του ο πρώην πρωθυπουργός , ύστερα από τις σαφέστατες αιχμές του κ.Μεϊμαράκη εις βάρος του Αντώνη Σαμαρά δήλωσε με νόημα , αυτό που φωνάζει όλη η βάση της ΝΔ, πως όποιος δεν στηρίξει τον νέο αρχηγό θα έχει να κάνει μαζί του! Και με όλη τη βάση της Νέας Δημοκρατίας προσθέτουμε εμείς ως ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ.

Αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας χτες το βράδυ της Κυριακής από τα Ιωάννινα δεν σήκωσε το γάντι των προκλήσεων αλλά προτίμησε να μιλήσει για το αύριο της Νέας Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: ''Κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους. Εγώ δεν χάνω τη δική μου. Έχω ευθύνη απέναντι στην ενότητα, απέναντι στο μέλλον της παράταξης. Προκλήσεις δεν με αγγίζουν, δεν πτοούμαι'' . Εμφανίστηκε ενωτικός λέγοντας με νόημα ότι οι εχθροί της Νέας Δημοκρατίας είναι αυτοί που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία χωρισμένη.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ: ΚΡΥΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ . ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου