Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Ολες οι δημοσκοπήσεις ενισχύουν αυτό που εμείς ως κακός λύκος λέμε: Η στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο του Σαμαρά είναι συνεχώς αυξανόμενη!



Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας MARC για το Έθνος της Κυριακής η Ντόρα Μπακογιάννη μπορεί μεν να προηγείται, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να χαμογελά, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 40,9 % έχοντας σχεδόν μηδαμινά οφέλη από την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Αντίθετα αλματώδη αύξηση παρουσιάζει το ποσοστό του Αντώνη Σαμαρά που φτάνει στα ίσια την Ντόρα Μπακογιάννη ( 39,4% ). Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης συγκεντρώνει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό 12,5% που αντικατοπτρίζει τη δημοφιλία που απολαμβάνει κυρίως στη Μακεδονία.

Με αυτά τα δεδομένα πάμε σε δεύτερο γύρο στον οποίο από τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει συζητώντας με ανθρώπους που υποστηρίζουν και τους 4 αρχικά υποψηφίους (τώρα έμειναν 3) αναμένεται αυτοί που θα στηρίξουν τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να υποστηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά!! Μάλιστα έχουν ένα σημαντικό λόγο να το κάνουν αυτό : Ο Αντώνης Σαμαράς ποτέ δεν ξέχασε τη Μακεδονία , ποτέ δεν είπε ότι αν δίναμε το όνομα Μακεδονία στη γειτονική χώρα σε 10 χρόνια θα το είχαμε ξεχάσει. Αυτά τα είπαν άλλοι! Και ο Μακεδόνας ψηφοφόρος και φίλος του Παναγιώτη Ψωμιάδη δεν το ξεχνά αυτό!

Κύριε Ψωμιάδη επιτρέψτε μας να σας πούμε αυτό που θέλει και η βάση της Νέας Δημοκρατίας! Κατ'αρχάς καλό κουράγιο στην προσπαθεια σας και μακάρι να φτάσετε μέχρι τέλους όπως έχετε ήδη αναγγείλει! Όταν φτάσει η ώρα του δεύτερου γύρου, μην διστάσετε να βγείτε και να πείτε αυτό που φωνάζει η βάση! Ξέρουμε ότι εσείς την αφουγκράζεστε όσο λίγοι πολιτικοί. Να στηρίξετε δημόσια την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά! Να ξέρετε θα κάνετε μεγάλο καλό και για την παράταξη, και για την Μακεδονία και για την Ελλάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου