Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλο κέρδος για τη Νέα Δημοκρατία η χτεσινοβραδινή ομιλία του Σαμαρά στη Βουλή!


Χτες το βράδυ το ΠΑΣΟΚ σταμάτησε να ''παίζει μπάλα'' μόνο του! Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα του για μια αξιωματική αντιπολίτευση με πυγμή, με ιδέες και προτάσεις για μια σύγχρονη ελληνική κοινωνία!

Έβαλε φρένο στις επιδιώξεις του ΠΑΣΟΚ να παρουσιάσει το έλλειμμα και το χρέος της εθνικής μας οικονομίας ως απόρροια κακοδιαχείρισης της Νέας Δημοκρατίας! Από πού και ως πού οι θύτες παρουσιάζονται σαν θύματα;
Και όχι μόνο αυτό, δεν έμεινε στην κριτική , αλλά υπέβαλε και τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο της χώρας από την κρίση.
Εισηγήθηκε τομές στην φορολογία.
Έδωσε νέο στίγμα για την εξωτερική μας πολιτική λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εξωτερική πολιτική είναι αυτή η δυναμική ισορροπία ανάμεσα στις «κόκκινες» και τις «γαλάζιες» γραμμές. Κι εμείς τις «γαλάζιες» γραμμές τις έχουμε παραμελήσει τελείως. Κάποτε πρέπει να τις συζητήσουμε»

''Πάτησε πόδι'' στις κυβερνητικές εξαγγελίες για την πολιτογράφηση των μεταναστών.

Καιρό είχε ο νεοδημοκράτης να ακούσει μια ομιλία που να μιλάει στην καρδιά του. Και για αυτό δεν ευθύνεται ο απελθών πρόεδρος Κωνσταντίνος Καραμανλής, γιατί όταν κυβερνούσε τα ΜΜΕ της χώρας μας μας βομβάρδισαν καθημερινά με σκάνδαλα και με παραπολιτικά θέματα. Από χτες άρχισε πάλι να προβάλλεται η πολιτική και ο πολιτικός λόγος. Και εκεί είναι βέβαιο πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει συγκριτικό πλεονέκτημα από τον αντίπαλο του τον Γεώργιο Παπανδρέου. Και θα καταφέρει να συσπειρώσει ξανά τον νεοδημοκράτη αλλά και την ελληνική κοινωνία που πιστεύει σε μια νέα ευρωπαϊκή κεντροδεξία και στον κοινωνικό φιλελευθερισμό!

Ολόκληρη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά:
http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=57567&Itemid=92

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου