Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Απίστευτο!! Η Σαρλίν Θερόν φίλισε στο στόμα γυναίκα για 140 000 δολλάρια!!!


Η Σαρλίζ Θερόν θα έκανε τα πάντα για να πετύχει το – φιλανθρωπικό – σκοπό της. Τουλάχιστον αυτό απέδειξε όταν «αναγκάστηκε» να φιλήσει (γαλλικά) μια γυναίκα για να μαζέψει 140.000 δολάρια.

Η 34χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε βγάλει σε δημοπρασία το φιλί της για 140.000 δολάρια, σε μια φιλανθρωπική βραδιά στο Σαν Φρανσίσκο.

Αρχικά είχε αποφασίσει να πουλήσει ένα ταξίδι στη Νότιο Αφρική με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου περιελάμβανε τα εισιτήρια του αεροπλάνου, τα εισιτήρια των αγώνων, ένα σαφάρι και μια χειραψία με τον Νέλσον Μαντέλα.

Ωστόσο, όλα αυτά δεν ήταν ικανά να προσελκύσουν το ενδιαφέρον, καθώς κατάφερε να μαζέψει μόνο 37.000 δολάρια. Ο άσος στο μανίκι που έκρυβε όμως εκτόξευσε το θερμόμετρο στα ύψη, καθώς προέτρεψε το αρσενικό κοινό να κάνει προσφορές για ένα 7 δευτερολέπτων φιλί στο στόμα ξεκινώντας από τα 130.000 δολάρια.

Τελικά, απ’ ό,τι φαίνεται μια γυναίκα ήθελε περισσότερο από όλους αυτό το φιλί και έδωσε 140.000 δολάρια για να το πάρει, και από 7 που ήταν αρχική συμφωνία κράτησε τελικά 20 δευτερόλεπτα.

Για να δείτε το Video:
http://www.youtube.com/watch?v=1Uj8P7QlOv0&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου