Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!!! Η Pamela Anderson πουλάει τη βίλα της στο Malibu!


Το ανακαινισμένο σπίτι της στο Malibu θα πουλήσει η Pamela Anderson λόγω χρεών σε 5 κατασκευαστικές εταιρίες!!Λέτε αν πληρώσει σε είδος να τις χαριστούν τα χρέη;
Το σπίτι της στο Malibu θα πουλήσει η Pamela Anderson αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά της, της έχει αφήσει χρέος 3 εκατομμυρίων λιρών ενώ της έχει γίνει αγωγή από 5 κατασκευαστικές εταιρίες.

“Θα το πουλήσω. Το μισώ”, είπε η πρώην σταρ του Baywatch κατά τη διάρκεια ενός ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στην Αγγλία. Η Anderson είχε αγοράσει το σπίτι με αντίτιμο 850.000 λιρών όμως άμεσα άρχισε την ανακαίνιση τοποθετώντας σε αυτό ψηφιδωτά και πλακάκια από πλατίνα στην περιοχή της πισίνας.

“Κάπου εδώ αρχίζει η μαγεία. Τα πλακάκια της πισίνας μου είναι από πλατίνα. Είναι πανάκριβα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Pamela Anderson.

Οι εργασίες στο σπίτι αποτελούν, πια, παρελθόν καθώς έχει γίνει αγωγή κατά της ηθοποιού από πέντε κατασκευαστικές εταιρίες οι οποίες υποστηρίζουν πως τους χρωστά 690.000 λίρες.

Παρά τις βεβαιώσεις της Anderson πως διαθέτει τους πόρους για να πληρώσει τα οφειλόμενα οι εργασίες έχουν σταματήσει. Η ίδια παραδέχεται πως έφτασε σε αυτό το σημείο από την οικονομική ύφεση αλλά και από λάθος επιχειρηματικές επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου