Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Με μεγάλη επιτυχία η περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στην Πελοπόννησο!



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η περιοδεία του υποψήφιου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σε Άργος, Ναύπλιο, Τρίπολη και Καλαμάτα. Πολλοί ψηφοφόροι και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και κόσμος που δεν ψήφισε τη Νέα Δημοκρατία υποδέχτηκε τον Αντώνη Σαμαρά στις παραπάνω πόλεις εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στο πρόσωπο του, καθώς και την πεποίθηση και την ελπίδα ότι στο πρόσωπό του και η παράταξη και η πατρίδα θα βρουν τη δυναμική και την προοπτική για ένα καλύτερο αύριο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας σε μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση στην Καλαμάτα, ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ , αλλά έχασε η ΝΔ και το τεκμηρίωσε παρουσιάζοντας τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στα οποία το ΠΑΣΟΚ κέρδισε μόλις 10000 ψήφους περισσότερους από τις εκλογές του 2004, στις οποίες είχε συντριβεί! ( 3 εκατομμύρια και 12 χιλιάδες ψήφους έναντι 3 εκατομμυρίων και 2 χιλιάδων ψήφων που είχε το 2004) !
Επίσης έδωσε το στίγμα του για το αύριο της ΝΔ και της Ελλάδας λέγοντας ότι :''Διεκδικώ την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Για να ενώσω το κόμμα, Να ενώσω την παράταξη, Να ξαναγίνουν οι ιδέες, οι αξίες και οι αρχές μας «μαγνήτης» για την κοινωνία, Να φτιάξουμε ένα σύγχρονο, ανοικτό, λειτουργικό κόμμα, Ανοικτό στα μέλη του, Ανοικτό στα μηνύματα των καιρών, Ανοικτό στα μηνύματα της κοινωνίας, Να ανασυγκροτηθούμε, να δυναμώσουμε, Να ασκήσουμε δυναμική αντιπολίτευση Και να επιστρέψουμε στην κορυφή Και στη διακυβέρνηση της χώρας.

Διεκδικώ την ηγεσία του κόμματος, γιατί μπορώ να ενώσω το κόμμα. Να συνθέσουμε τις πιο παραδοσιακές μας αρχές, τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και τον πατριωτισμό μας με τις πιο σύγχρονες αντιλήψεις, με την ανταγωνιστικότητα, την αειφορία, τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα για να απελευθερώσει τη δύναμη και την δημιουργικότητα της κοινωνίας.

Διεκδικώ την ηγεσία για να φτιάξουμε ένα κόμμα, όπου θα επικρατεί η αξιοκρατία, ο δημοκρατικός έλεγχος, η λογοδοσία. Όπου η φωνή της βάσης θα ακούγεται. Όπου η γνώμη των μελών θα γίνεται σεβαστή. Όπου οι ιδέες μας θα λάμπουν, δεν θα κρύβονται. Όπου καθένας θα μετριέται κατά την προσφορά του και θα αξιοποιείται κατά τις δυνατότητές του. Όπου θα υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσά μας. Όπου δεν θα υπάρχει καμία ανοχή για «μηχανισμούς», για «παρεούλες», για «κυκλώματα», για σκιές και οσμές σκανδάλων. Ένα κόμμα όπου θα κυκλοφορεί καθαρος αέρας και φρέσκες ιδέες, άξιοι άνθρωποι, διαφάνεια και αξιοκρατία παντού.''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου